Regnskapstjenester fra A til Å

Saga Regnskap leverer alt innen regnskapstjenester og har erfaring med alt fra små enkeltpersonforetak til børsnoterte selskap. Vi kan ta hele regnskapet eller kun utføre enkeltoppgaver.

Våre verktøy, sammen med den fagkompetanse et stort økonomimiljø gir, sikrer effektive rutiner og en trygget i leveransen som sparer deg for tid og penger.

Enkel og effektiv regnskapsføring

De fleste bedrifter vil oppnå store fordeler av å sette bort hele eller deler av økonomi- og regnskapsfuksjonene sine. Vårt mål er alltid å gjøre jobben så enkel og effektiv som mulig både for deg og oss.

Vi holder oss til enhver tid oppdatert på de muligheter som ligger i dagens systemløsninger for integrasjoner og oppgavedeling mellom regnskapsfører og kunde. Hvis du ikke er blitt helt papirløs enda, skanner og digitaliserer vi alt av mottatte papirbilag. Dette gir deg mulighet til å følge regnskapet minutt for minutt fra hvor som helst i verden hvis du skulle ønske det.

Lønn er et fagområde som krever regelmessig faglige oppdateringer og systemer som tilfredsstiller myndighetenes stadig strengere krav til rapportering. Vi har en egen lønnsavdeling med bred erfaring som kan bistå med det du måtte trenge for å ha en trygg og pålitelig leveranse av riktig lønn til rett tid. Vi bistår ofte økonomiansvarlige i bedriften med spørsmål rundt lønn og HR.

Kundefordeler:

  • Få mer forutsigbare kostnader.
  • Bli mindre sårbare og unngå risiko forbundet med sykdom og mangel på ansatte.
  • Rådfør deg med de beste konsulentene på ulike fagområder innen økonomi, lønn, og regnskap.
  • Få en uavhengig sparringspartner som kan gi innspill og nye syn på driften.

Få en GRATIS og uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din bedrift! Kontakt oss for å avtale et møte.

Ta kontakt

Magnus Haugerud

Daglig leder / autorisert regnskapsfører, Saga Regnskap
934 54 763

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss