Regnskapsføring

Erfarne og gode samarbeidspartnere

Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap har til sammen spisskompetanse innen en rekke bransjer. Gjennom kjennskap til ditt fagfelt og en genuin interesse for at din bedrift lykkes skal du oppleve effektiv regnskapsføring og en god sparringspartner

Våre tjenester Kontakt oss

Regnskap og lønn

Regnskap og lønn

Regnskapstjenester for alt fra små enkeltpersonforetak til større, børsnoterte regnskap. Vi tar hele regnskapet eller utfører enkeltoppgaver.

Les mer

Rådgivning

Rådgivning

Skal du etablere ny virksomhet eller ønsker konkrete effektiviseringsforslag? Bruk oss som sparringspartner!

Les mer

Entreprenør Regnskap

Entreprenør Regnskap

Regnskapsfører med fokus på entreprenør- og håndverkerbransjen. Vi kan alt om prosjektregnskap, "varer i arbeid" og periodiseringer.

Les mer

Tannlegeregnskap

Tannlegeregnskap

Vi er Norges største regnskapsbyrå for tannleger og innehar stor kompetanse innen dette fagfeltet.

Les mer

Alt på ett sted

Trygt og effektivt

En sunn bedrift har god flyt i administrative rutiner og tjenester. Vi har samlet alt under én paraply slik at våre kunder kan føle trygghet i at deres behov blir ivaretatt på en effektiv måte.

Vår filosofi

Dialog er essensielt for å etablere gode systemer. Gjennom å stå sterkt sammen lover vi deg tett oppfølging på tvers av de smarte og fremtidsrettede tjenestene vi tilbyr.

Sjekkliste til årsoppgjøret 2022 Gaver, julebord og forskuddsskatt - gode tips i høstmørket Frister for registrering i Foretaksregisteret i 2022

Regnskap • Publisert 12. desember 2022

Les mer

Bedriftsrådgivning • Regnskap • Publisert 28. november 2022

Det går fort mot slutten av 2022 og det er ofte mye som må være på plass og gjennomført før nyttårsrakettene går til himmels. Her har vi samlet noen tips som kan være fine å ta med seg inn i høstmørket.

Les mer

Regnskap • Bedriftsrådgivning • Publisert 28. november 2022

Foretaksregisteret har kunngjort årets frister for når meldinger må være mottatt for å bli registrert innen utgangen av 2022.

Les mer

Ønsker du å jobbe med oss?

Er du initiativtakende, dyktig og opptatt av utvikling? Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som kan tilføre kunnskap og erfaring til vårt fellesskap. Kanskje Saga Ringerike er stedet for deg?

I Saga Ringerike engasjerer vi oss i våre kunder og hvordan vi kan gjøre hverdagen enklere for dem. Hos oss får du en unik arbeidsplass i et stort fellesskap hvor du kan ta små og store skritt innenfor våre vegger, slik at du kan utvikle deg selv og måten vi jobber på. Vi setter pris på mennesker som stiller spørsmålstegn ved hvordan vi gjør ting, og som kommer med gode innspill på hvordan vi kan bli bedre.

Bli kjent med mulighetene

#

Våre regnskapskontorer er en del av kjedekonseptet Saga KL, som består av 35 kontorer og i alt 400 ansatte spredt over landet. Kjeden har fokus på kvalitet, faglig kunnskap og felleskap.

Besøk Saga KLs nettsted

Hos Saga Ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger

HR

Saga HR er din stødige partner innen HR. Vi bidrar med råd og utfører praktiske oppgaver, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver. Vi holder også kurs tilpasset deg!

HR