Kompetansesenter for tannleger

Saga Regnskap er sannsynligvis Norges største regnskapsbyrå for tannleger. Vi sitter på stor kompetanse om tannleger, deres muligheter og problemstillinger.

Vi er spesialisert innen regnskapsføring og rådgivning mot tannleger i Norge, og har ca. 25 års erfaring med tannlegekunder. Vi vil påpeke de kundefordeler denne kompetansen medfører, både regnskapsteknisk og i fhenhold til rammevilkår i bransjen.

Våre tjenester:

Regnskapsføring og tilhørende regnskapstjenester.

Skattemelding og bistand til årsregnskap.

Lønn. Fra kjøring av lønns- og trekkoppgaver til totalt løpende lønnskjøring. Vi har satsene for tannhelsesekretærer og tannpleiere, og vet hva som er normalt å gi i lønn til ansatte.

Årsoppgjør, enten i forlengelse av regnskapsføringen eller kun utarbeidelse av årsoppgjør for kunder som fører regnskapet selv.

Skatterådgivning, både på forespørsel og gjennom aktiv kommunikasjon til kundene vedrørende lovendringer og andre relevante forhold.

Rådgivning rundt leasing eller kjøp av utstyr.

Mva-spørsmål, herunder ved drift med assistent og/eller leietannleger.

Selskapsdannelse og endring av selskapsform, eksempelvis ved nyetablering, kjøp og salg av virksomhet, pensjonering eller i forbindelse med videreutvikling av praksisen.

IT-Tjenester. Saga Regnskap benytter Visma Business, Poweroffice Go, Tripletex og Uni Economy som produksjonsverktøy. Vi har god kompetanse i disse systemene og kan hjelpe deg med å finne riktig løsning for deg og ditt selskap. Vi søker å bruke de verktøy vi har fullt ut, slik at vi kan levere komplette tjenester med mulighet for sanntidsrapportering til en forutsigbar pris.

Skulle du allikevel ønske å levere papirbilag til oss, har vi løsninger for dette også. 

Rapporter for deg og ditt selskap. Vi leverer rapporteringspakker tilpasset din bransje og dine viktigste nøkkeltall. Blir du med på en full digitalisering vil du også få tilgang til regnskapet og dine bilag i sanntid. Har du spesielle rapporteringsbehov, kan vi skreddersy en løsning akkurat for deg og ditt selskap.

Vektlegger kvalitet og kunnskap

Saga Regnskap er spesialisert mot tannleger i Norge. Skal du etablere ny virksomhet eller ønsker konkrete effektiviseringsforslag? Bruk oss som sparringspartner, kunnskapsbank eller til å utføre konkrete oppgaver.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din praksis.

Ta kontakt

Tove Fjeldstad Berglind

Nestleder / autorisert regnskapsfører, Saga Regnskap
404 08 658

Starte som tannlege

Forberedelser og planlegging er en viktig del av oppstarten.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss