Kapitaliser på vår kunnskap

Saga Regnskap leverer alt innen regnskapstjenester og har erfaring med alt fra små enkeltpersonforetak til børsnoterte selskap. Vi kan ta hele regnskapet eller kun utføre enkeltoppgaver.

Våre verktøy, sammen med den fagkompetanse et stort økonomimiljø gir, sikrer effektive rutiner og en trygget i leveransen som sparer deg for tid og penger.

Enkel og effektiv regnskapsføring

De fleste bedrifter vil oppnå store fordeler av å sette bort hele eller deler av økonomi- og regnskapsfuksjonene sine. Vårt mål er alltid å gjøre jobben så enkel og effektiv som mulig både for deg og oss.

Vi holder oss til enhver tid oppdatert på de muligheter som ligger i dagens systemløsninger for integrasjoner og oppgavedeling mellom regnskapsfører og kunde. Hvis du ikke er blitt helt papirløs enda, skanner og digitaliserer vi alt av mottatte papirbilag. Dette gir deg mulighet til å følge regnskapet minutt for minutt fra hvor som helst i verden hvis du skulle ønske det.

Lønn er et fagområde som krever regelmessig faglige oppdateringer og systemer som tilfredsstiller myndighetenes stadig strengere krav til rapportering. Vi har en egen lønnsavdeling med bred erfaring som kan bistå med det du måtte trenge for å ha en trygg og pålitelig leveranse av riktig lønn til rett tid. Vi bistår ofte økonomiansvarlige i bedriften med spørsmål rundt lønn og HR.

kundefordeler

Få mer forutsigbare kostnader.

Bli mindre sårbare og unngå risiko forbundet med sykdom og mangel på ansatte

Rådfør deg med de beste konsulentene på ulike fagområder innen økonomi, lønn og regnskap

Få en uavhengig sparringspartner som kan gi innspill og nye syn på driften.

Ta kontakt

Magnus Haugerud

Magnus Haugerud

Daglig leder / autorisert regnskapsfører

Saga Regnskap Hønefoss

Tlf: 934 54 763

E-post:magnus@sagaservices.no

Regnskap og lønn

Regnskap og lønn

Saga Regnskap leverer alt innen regnskapstjenester og har erfaring med alt fra små enkeltpersonforetak til børsnoterte selskap. Vi kan ta hele regnskapet eller kun utføre enkeltoppgaver.

Les mer
Entreprenør Regnskap

Entreprenør Regnskap

Regnskapsfører med fokus på entreprenør- og håndverkerbransjen. Vi kan alt om prosjektregnskap, "varer i arbeid" og periodiseringer.

Les mer
Tannlegeregnskap

Tannlegeregnskap

Saga Regnskap er Norges største regnskapsbyrå for tannleger. Vi sitter på stor kompetanse om tannleger, deres muligheter og problemstillinger.

Les mer

Våre regnskapskontorer er en del av

Saga KL

Kontakter du et kontor i kjedekonseptet Saga KL vil du som kunde oppleve erfaring og kompetanse delt gjennom ett nettverk av over tretti kontorer over landet. Felles for kontorene er kvalitet, kundefokus, kompetanse og kommunikasjon

Hos saga ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger