entreprenør regnskap

Din regnskapsfører med fokus på entreprenørbransjen og håndverkerbransjen. I Saga entreprenør regnskap kan vi alt om prosjektregnskap, periodisering og varer i arbeid. Vi brenner for faget vårt og jobber for at våre kunder skal bruke tid på sin kjernevirksomhet og ikke på administrative oppgaver som regnskap, rapportering og lønn.

Kontakt oss

En god regnskapsfører kjenner deg. Vi vet hva kunden vår driver med og hva som er viktig for den. Vi kan derfor hjelpe kunden med relevante, nyttige og lønnsomme råd for virksomheten. Vi står på utsiden av bedriften og kan derfor lettere se hvor det finnes rom for forbedring.

Vi brenner for faget vårt og jobber for at våre kunder skal bruke tid på sin kjernevirksomhet og ikke på administrative oppgaver som regnskap, rapportering og lønn.

Vi jobber for at du skal gjøre det bra. Går det bra for deg, går det bra for oss.

Systemspesialist for entreprenører

Cordel

Vi har spesialisert oss i Cordel, et utbredt system hos håndverkere og entreprenører. Vi samarbeider tett med Cordel Norge, og er selvfølgelig et Cordel-sertifisert regnskapskontor. Les mer om Cordel på deres nettsider.

Cordel sertifisering logo

 

Andre systemer

Vi i Saga Entreprenør Regnskap har i tillegg god kompetanse på integrasjoner av flere fagsystem mot regnskaps- og lønnsystemer som PowerofficeGo, Tripletex, UniEconomy, Xledger og 24SevenOffice. Utfordre oss gjerne - for vi er her for deg!

 

Vi hjelper deg med

  • Regnskapsføring
  • Lønnskjøring 
  • Lønnsberedskap 
  • Årsoppgjør
  • Skattemelding
  • Moderne rapporteringssystemer
  • Rådgivning

Ta kontakt

Morten Strøhm

Morten Strøhm

Daglig leder / autorisert regnskapsfører

Saga Entreprenør Regnskap

Tlf: 90898809

E-post:morten.strohm@sagaservices.no

TILBUD 1/2 time rådgivning - GRATIS

Se tilbud

Få bistand der du trenger det

Du trenger ikke sette bort hele regnskapet til oss. Har du egne ressurser som kan gjøre deler av regnskapsoppgavene oppmuntrer vi dere til å benytte disse for best ressursutnyttelse. Sammen kan vi gå igjennom ønskelig oppgavefordeling. Vi setter opp et flytskjema hvor vi tydelig ser hvem som gjør hva.

Vi kan alt om prosjektregnskap, "varer i arbeid" og periodiseringer

En god regnskapsfører kjenner deg. Vi vet hva kunden vår driver med og hva som er viktig for den. Vi kan derfor hjelpe kunden med relevante, nyttige og lønnsomme råd for virksomheten. Vi står på utsiden av bedriften og kan derfor lettere se hvor det finnes rom for forbedring.

Vi vil gi deg sjelefred slik at du kan dra hjem og vite at alt det økonomiske er tatt hånd om. Du skal ha ro til å konsentrere deg om arbeidsoppgavene til din inntektsgivende virksomhet.

Vi jobber for at du skal gjøre det bra. Går det bra for deg, går det bra for oss.

Kontakt oss

Ønsker du å jobbe med oss?

Er du initiativtakende, dyktig og opptatt av utvikling? VI er alltid på jakt etter nye kollegaer som kan tilføre kunnskap og erfaring til vårt fellesskap. Kanskje Saga Ringerike er stedet for deg?

I Saga Ringerike engasjerer vi oss i våre kunder og hvordan vi kan gjøre hverdagen enklere for dem. Hos oss får du en unik arbeidsplass i et stort fellesskap hvor du kan ta små og store skritt innenfor våre vegger, slik at du kan utvikle deg selv og måten vi jobber på. Vi setter pris på mennesker som stiller spørsmålstegn ved hvordan vi gjør ting, og som kommer med gode innspill på hvordan vi kan bli bedre

Bli kjent med mulighetene

Våre regnskapskontorer er en del av

Saga KL

Kontakter du et kontor i kjedekonseptet Saga KL vil du som kunde oppleve erfaring og kompetanse delt gjennom ett nettverk av over tretti kontorer over landet. Felles for kontorene er kvalitet, kundefokus, kompetanse og kommunikasjon

Hos Saga Ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger

HR

Saga HR er din stødige partner innen HR. Vi bidrar med råd og utfører praktiske oppgaver, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver. Vi holder også kurs tilpasset deg!

HR