Saga Entreprenør Regnskap

Regnskapsfører med fokus på entreprenør- og håndverkerbransjen. Vi kan alt om prosjektregnskap, "varer i arbeid" og periodiseringer. Vi brenner for faget vårt og jobber for at våre kunder skal bruke tid på sin kjernevirksomhet og ikke på administrative oppgaver som regnskap, rapportering og lønn.

En god regnskapsfører kjenner deg. Vi vet hva kunden vår driver med og hva som er viktig for den. Vi kan derfor hjelpe kunden med relevante, nyttige og lønnsomme råd for virksomheten. Vi står på utsiden av bedriften og kan derfor lettere se hvor det finnes rom for forbedring.

Vi vil gi deg sjelefred slik at du kan dra hjem og vite at alt det økonomiske er tatt hånd om. Du skal ha ro til å konsentrere deg om arbeidsoppgavene til din inntektsgivende virksomhet.

Vi jobber for at du skal gjøre det bra. Går det bra for deg, går det bra for oss.

Saga eR tilbyr:

  • Regnskapsføring
  • Lønnskjøring 
  • Lønnsberedskap 
  • Årsoppgjør
  • Skattemelding
  • Moderne rapporteringssystemer
  • Rådgivning

Få bistand der du trenger det

Du trenger ikke sette bort hele regnskapet til oss. Har du egne ressurser som kan gjøre deler av regnskapsoppgavene oppmuntrer vi dere til å benytte disse for best ressursutnyttelse. Sammen kan vi gå igjennom ønskelig oppgavefordeling. Vi setter opp et flytskjema hvor vi tydelig ser hvem som gjør hva.

Systemspesialist

Cordel

Saga Entreprenør Regnskap har spesialisert seg på Cordel, et utbredt system hos håndverkere og entreprenører. Vi samarbeider med Cordel Norge, og er et Cordel-sertifisert regnskapskontor.

Huldt&Lillevik

Saga eR bruker Huldt & Lillevik til lønnskjøringen på alle våre  kunder. Vi er i tillegg sertifisert Vismaforhandler og har egen Huldt & Lillevik support.

Ta kontakt

Morten Strøhm

Daglig leder / autorisert regnskapsfører, Saga Entreprenør Regnskap
908 98 809

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss