Mer enn bare regnskapsføring

Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap har tilsammen spisskompetanse innen en rekke bransjer. Gjennom kjennskap til ditt fagfelt og en genuin interesse for at din bedrift lykkes skal du oppleve effektiv regnskapsføring og en god sparringspartner.

Nicolay Stadsvik

Som nystarta rørleggerbedrift fikk vi uvurderlig starthjelp og veiledning av vår regnskapsfører i Saga Entreprenør Regnskap. Vi har hele tiden fått den oppfølgingen og hjelpen vi har trengt, sånn at vi har kunnet fokusere på å skaffe jobb, utføre den og sende ut faktura. Det er en stor trygghet for oss å ha en regnskapsfører som er så seriøs og oppdatert på sitt fag.

Dag Hegerstrøm

Kjedens daglige ledere har, gjennom årlige leverandørauditer, vist stor tilfredshet for leveransen og det strategiske samarbeidet som PrivatMegleren har med Saga Regnskap og Saga Consulting.

Regnskap og lønn

Saga Regnskap leverer alt innen regnskapstjenester og har erfaring med alt fra små enkeltpersonforetak til børsnoterte selskap. Vi kan ta hele regnskapet eller kun utføre enkeltoppgaver.

Tannlege fra Trondheim

Jeg er svært fornøyd med den gode dialogen vi har oss imellom. Saga Regnskap er et profesjonelt firma som ivaretar meg som kunde på en særdeles god måte. De har bred kompetanse innen mitt yrke, noe som gjør mitt arbeid med eget regnskap nesten fraværende.

Lønnsberedskap

En tjeneste for bedrifter som ønsker å kjøre lønn i egen bedrift, men som ønsker en beredskapstjeneste ved sykdom og andre uforutsette hendelser.

Rådgivning

Skal du etablere ny virksomhet eller ønsker konkrete effektiviseringsforslag? Bruk oss som sparringspartner, kunnskapsbank eller til å utføre konkrete oppgaver.

Halvor Langkaas

Vi har benyttet Saga eR som regnskapsfører i snart 2 år etter at vi avsluttet egen økonomi-avdeling. Vi opplever at Saga har høy kompetanse på Cordel, men også innenfor økonomi og lønn generelt. I tillegg yter de en effektiv og personlige service, alltid i en hyggelig tone. Det er også veldig fleksibelt hvilke oppgaver vi tar selv og hvilke vi setter bort til Saga eR.

Regnskapsføring for entreprenører

Regnskapsfører med fokus på entreprenør- og håndverkerbransjen. Vi kan alt om prosjektregnskap, "varer i arbeid" og periodiseringer. Vi brenner for faget vårt og jobber for at våre kunder skal bruke tid på sin kjernevirksomhet og ikke på administrative oppgaver som regnskap, rapportering og lønn.

Referanser

Regnskapsføring for tannleger

Saga Regnskap er sannsynligvis Norges største regnskapsbyrå for tannleger. Vi sitter på stor kompetanse om tannleger, deres muligheter og problemstillinger.

Huldt & Lillevik Support

Fag- og systemsupport for våre Huldt & Lillevik kunder.

Spesielt om aksjonærlån/ mellomregningskontoer

En uforpliktende regnskapsprat

Få en GRATIS og uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din bedrift! Kontakt oss for å avtale et møte.

Ta kontakt

Magnus Haugerud

Daglig leder / autorisert regnskapsfører, Saga Regnskap
934 54 763

Morten Strøhm

Daglig leder / autorisert regnskapsfører, Saga Entreprenør Regnskap
908 98 809

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss