På tide å bytte regnskapsfører?

Du tenker kanskje at det er mye arbeid å bytte regnskapsfører? At det må gjøres ved inngangen til et nytt år ellers er løpet kjørt? Det må ikke være så komplisert. Det kan faktisk være veldig enkelt.

Regnskapsfører kan man bytte hele året, akkurat når det passer en selv. Hvis du allerede er hos en regnskapsfører, må du ta hensyn til oppsigelsestiden du har der. Det er gjerne best å bytte ved termin- eller månedsslutt - utover det kan du bytte regnskapsfører like enkelt som du bytter bank.

Hvorfor bytte regnskapsfører?

  • Fokus på det du er god på. Vil du egentlig bruke tiden din på håndtering av bilag, avstemminger og rapportering av tall? Eller vil du bruke tiden på det du er god på og som er kjernevirksomheten i din bedrift? Mange bedrifter opplever at regnskapsføreren ikke helt henger med i teknologiutviklingen og at bedriften fortsatt bruker tid på papirfakturaer og andre manuelle prosesser som ikke skal være nødvendig i dagens teknologiverden.
  • Sparringspartner. Med en god regnskapsfører har du en sparringspartner på et område som ikke er innenfor ditt fagområde. Du skal kunne forvente den samme kvaliteten fra regnskapsføreren som det du leverer til dine kunder på ditt fagområde.
  • Oversikt. Du skal til enhver tid ha tilgang til oppdaterte tall på hvordan "butikken" går. Oversikt er grunnleggende for å kunne drive en sunn bedrift. Regnskapsføreren din skal sørge for å holde dette oppdatert for deg.

Hvorfor skal du velge Saga Ringerike?

  • One stop shopping. Hos oss får du alt på ett sted. Vi er et nettverk av bedrifter som samarbeider om å finne den beste løsningen for din bedrift.
  • Autorisasjon. Å være autorisert regnskapsfører setter strenge krav til faglig og etisk riktig håndtering av kundenes regnskap. Hos Saga Ringerike har vi to autoriserte regnskapsførerselskap – Saga Regnskap Hønefoss og Saga Entreprenør Regnskap.
  • Service. Vi streber etter å levere god service i alle ledd og med kvalitet på det vi leverer. Vi kan det vi driver med og ønsker å dele av vår kunnskap med deg som kunde, slik at du kan bruke tiden på det du er god på.
  • Pris. Sammen med moderne teknologi og smarte løsninger, finner vi den prisen som passer din bedrift best.

Hvordan går du frem?

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte. Vi kommer sammen frem til hvilke behov din bedrift har og hvordan vi kan dekke disse til en riktig pris. Dersom det er en annen regnskapsfører inne i bildet, tar vi oss av hele oppsigelsesprosessen på vegne av din bedrift. Vi sikrer en god og riktig overgang. Deretter kan du igjen fokusere på din egen kjernevirksomhet, så skal vi sørge for at du har de tallene du trenger for å drive smart og lønnsomt.

Ta kontakt

Magnus Haugerud

Daglig leder / autorisert regnskapsfører, Saga Regnskap
934 54 763

Morten Strøhm

Daglig leder / autorisert regnskapsfører, Saga Entreprenør Regnskap
908 98 809

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss