Tannlegeportalen

AV SAGA CONSULT

Saga Consult er en ledende leverandører av konsulenttjenester til norske tannleger.

Vi har lang erfaring innen områdene økonomi, lønnsomhet, ledelse, avtalerett og verdivurdering.

Praksistorget Kontakt oss

Hvem er vi?

Saga Consult er spesialisert mot tannlegesektoren i Norge, og er å betrakte som et kompetansesenter for økonomi og drift av tannlegepraksis.

Vi leverer tjenester innen verdivurdering, kjøp/salg av virksomhet, økonomistyring, ledelse, analyser, personale og selvfølgelig virksomhetsutvikling generelt.

Selge eller kjøpe praksis - Vi kan bistå

Saga Consult AS har til en hver tid kontakt med tannleger som ønsker å kjøpe klinikk/portefølje. Hvis du vurderer salg er du velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Kanskje har vi allerede en kjøper som kan være aktuell for deg

Praksistorget

Tannlegestatistikken

Tannlegestatistikken 2019 (TS 2019) er en bearbeiding av regnskaps- og statistisk materiale fra norske, private tannlege-praksiser. TS 2019 gir et bilde av norsk praksisøkonomi, basert på regnskapsåret 2018. TS 2019 kan benyttes som generell informasjonskilde eller som "benchmarking" for den enkelte praksis. TS 2019 er altså bl.a. et uttrykk for økonomisk prestasjon (lønnsomhet) i norske tannlegepraksiser. Vi oppfordrer til at det tas hensyn til de modifikasjoner av eget regnskap som er nødvendig for en direkte sammenlikning.

Les Tannlegestatistikken 2019 her