Alt på ett sted

Velkommen til et unikt kompetanse­­miljø!

Saga Ringerike har sitt utspring fra Haugerud Regnskap, som ble etablert for 30 år siden. Gründeren Knut Haugerud så tidlig fordelene ved å spisse tjenestene mot spesifikke kundegrupper, og vi har i alle år hatt ekstra fokus på tannlegebransjen.

Etter hvert utvidet vi satsningsområdene våre innenfor blant annet eiendomsmeglere, kjederegnskap, forsikringsselskaper, bilforhandlere, lønn og HR. Enkelte av disse satsningsområdene har gjennom årenes løp blitt utskilt til egne selskaper i samarbeid med nye gründere og medeiere.

Ta kontakt

Magnus Haugerud

Magnus Haugerud

Daglig leder / autorisert regnskapsfører

Saga Regnskap Hønefoss

Tlf: 934 54 763

E-post:magnus@sagaservices.no

Saga Ringerike består i dag av:

SAGA REGNSKAP HØNEFOSS AS

(orgnr. 986 399 984)

Autorisert regnskapsførerselskap og ett av landets største enkeltkontor med 45 medarbeidere. Medlem av den landsdekkende kjeden Saga KL.

Saga Entreprenør Regnskap AS

(orgnr. 997 436 202)

Autorisert regnskapsførerselskap med fokus på entreprenør- og håndtverkerbransjen. Medlem av den landsdekkende kjeden Saga KL.

Saga Consult AS

(orgnr. 990 070 571)

Konsulentselskap som tar over der rådgivningen fra din regnskapsfører slutter. Spesialisert på tannleger og eiendomsmeglere, herunder verdivurdering, kjøp og salg av virksomheter.

Saga BHT AS

(orgnr. 995 167 700)

Leverer produkter og tjenester som dekker din virksomhets behov, og som er i tråd med de nye forskriftene for bedriftshelsetjeneste.

Saga HR AS

(orgnr. 927 411 725)

Din stødige sparringspartner ved utfordringer i arbeidsmiljøet
Vi hjelper deg videre ved behov for kontakt med f. eks. NAV, advokat eller ved søking av midler til ekspertbistand ved komplekse sykefraværs-saker.
Vi leverer skreddersydde løsninger på heltid, deltid, prosjekt, prosess eller timebasert

Tudu AS

(orgnr. 916 847 564)

Internkontroll, HMS og HR gjort enkelt. Alle krav til oppfølging i ett og samme brukervennlige system. Kjøp hyllevare eller skreddersy en løsning for deg og ditt case. 

Duit AS

(orgnr. 920 357 679)

Leverer smarte løsninger innen robotisering, programmering og integrasjoner. Duit forenkler og automatiserer IT-prosesser hos kunder og i skyen.

Hos saga ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger

HR

Saga HR er din stødige partner innen HR. Vi bidrar med råd og utfører praktiske oppgaver, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver. Vi holder også kurs tilpasset deg!

HR

100+

ansatte med høy kompetanse

2000

Kunder over hele landet

30+

Års erfaring innen regnskapsføring