Trainee

I Saga Ringerike får Traineen et to-årig praksisløp mot autorisasjon som regnskapsfører. Traineen vil få støtte og veiledning, samt nødvendige kurs for å rasket mulig kunne stå på egne ben i en hektisk hverdag. Vi er ikke redd for å eksponere nyutdannede for utfordringer og la de smake på både stress og mestring. Dette er et tøft, men givende løp for deg som skal dekke behovene til morgendagens kunder.

Personlige egenskaper:

  • Traineen er lærevillig og nysgjerrig
  • Traineen klarer raskt å omsette teori til praksis
  • Traineen viser stå-på-vilje og har et iboende ønske om å lykkes
  • Traineen samarbeider godt med mennesker i alle aldre
  • Traineen tør å spørre om støtte fra kollegaer

Stillingen er en ordinær ansettelse i 100%, med alle goder og forpliktelser dette medfører.

Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes hos oss, eller på om Saga Ringerike er riktig arbeidsplass for deg? Send oss en åpen søknad med CV og fortell litt om deg selv. Vi ser fram til å høre fra deg!

Saga Ringerike – vi satser på utvikling og kompetanseheving

Saga Ringerike er et konsern som samler seks bedrifter innen økonomi, lønn, IT-system og HR. Vi er Visma-partner, og leverer alt fra systemoppsett og konsulentoppdrag, til komplette regnskaps- og lønnsleveranser. Hos oss er det stort fokus på tverrfaglig samarbeid. Vi er en «one-stop-shop» for flere av våre kunder, og legger mye stolthet i våre sømløse leveranser og tjenester.

Vi vet at fornøyde ansatte presterer best. Derfor tilrettelegger vi for et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med stort fokus på utviklingsmuligheter og kunnskapsdeling.

Send åpen søknad