Bli kjent med Regnskapskonsulenten i Saga Ringerike

I Saga Ringerike får Regnskapskonsulenten rom til å dyrke sine faglige interesser, samtidig som hen kan bruke sin erfaring, personlige egenskaper og ambisjoner. Regnskapskonsulenten er faglig dyktig og engasjert i kunnskapsdeling. Med over gjenomsnittet stor interesse for økonomi griper hen fatt i arbeidsoppgavene med iver og nøyaktighet. Med ansvar for egne kunder og kundeporteføljer bidrar hen til å opprettholde høyt tempo og topp kvalitet. 

Personlige egenskaper:

  • Regnskapskonsulenten har en trygg og tydelig kommunikasjonsform som gjør at folk raskt får tillit til hen
  • Regnskapskonsulenten motiveres av utviklingsmuligheter 
  • Regnskapskonsulenten trives med å dykke ned i komplekse oppgaver på egenhånd – men kan også samarbeide 
  • Regnskapskonsulenten er en aktiv pådriver for å finne effektive og gode digitale løsninger for våre kunder

Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes hos oss, eller på om Saga Ringerike er riktig arbeidsplass for deg? Send oss en åpen søknad med CV og fortell litt om deg selv. Vi ser fram til å høre fra deg!

Saga Ringerike – vi satser på utvikling og kompetanseheving

Saga Ringerike er et konsern som samler seks bedrifter innen økonomi, lønn, IT-system og HR. Vi er Visma-partner, og leverer alt fra systemoppsett og konsulentoppdrag, til komplette regnskaps- og lønnsleveranser. Hos oss er det stort fokus på tverrfaglig samarbeid. Vi er en «one-stop-shop» for flere av våre kunder, og legger mye stolthet i våre sømløse leveranser og tjenester.

Vi vet at fornøyde ansatte presterer best. Derfor tilrettelegger vi for et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med stort fokus på utviklingsmuligheter og kunnskapsdeling.

Send åpen søknad