Bli kjent med Lønnskonsulenten i Saga Regnskap

Lønnskonsulenten i Saga Regnskap er interessert i lønnsfaget, HR , teknologi og digitalisering. Hen har erfaring fra byrålivet og trives med høyt tempo og en variert arbeidshverdag. Lønnskonsulenten motiveres av utviklingsmuligheter og drives av faglige utfordringer. Med en særlig interesse for effektivisering av lønnskjøring og prosesser, er Lønnskonsulenten opptatt av nye systemer og kan alltid anbefale løsninger som passer kundenes mål og ambisjoner. 

Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes hos oss, eller på om Saga Ringerike er riktig arbeidsplass for deg? Send oss en åpen søknad med CV og fortell litt om deg selv. Vi ser fram til å høre fra deg!

Saga Ringerike – vi satser på utvikling og kompetanseheving

Saga Ringerike er et konsern som samler seks bedrifter innen økonomi, lønn, IT-system og HR. Vi er Visma-partner, og leverer alt fra systemoppsett og konsulentoppdrag, til komplette regnskaps- og lønnsleveranser. Hos oss er det stort fokus på tverrfaglig samarbeid. Vi er en «one-stop-shop» for flere av våre kunder, og legger mye stolthet i våre sømløse leveranser og tjenester.

Vi vet at fornøyde ansatte presterer best. Derfor tilrettelegger vi for et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med stort fokus på utviklingsmuligheter og kunnskapsdeling.

Send åpen søknad