Bli kjent med digitaliseringseksperten i Saga Ringerike

Med bakgrunn fra forretningsutvikling og digitalisering har Digitaliseringseksperten en ambisjon om å gjøre hverdagen litt enklere og bedre for alle i Saga Ringerike og våre kunder - hver dag! Med lederambisjoner og høye krav til eget arbeid ser hen muligheter der andre ser utfordringer. Digitaliseringseksperten har en arbeidshverdag i høyt tempo hvor hen selv peker ut retningen for egne utviklingsmuligheter. 

Digitaliseringseksperten får energi av å omgi seg med engasjerte mennesker – hen som er proaktiv, stiller spørsmål og strekker seg alltid litt lenger for å realisere prosjektene. Ansvarsområdene innebærer innovasjon og digitalisering, utvikling av organsisasjon og hovedansvar for at vi i fellesskap finner de beste løsningene i selskapet – og for kundene våre. 

Digitaliseringseksperten trives ekstra godt hos Saga Ringerike fordi hen får en unik mulighet til å skreddersy sin egen rolle basert på egne interesser og ambisjoner. Med en arbeidsgiver som dyrker ansattes utviklingsmuligheter og praktiserer kompetanseheving som en kontinuerlig prosess, er det rom for kontinuerlig utvikling. Dette motiverer Digitaliseringseksperten!

Personlige egenskaper:

  • Digitaliseringseksperten motiveres av utviklingsmuligheter – faglige utfordringer er en viktig driver.
  • Digitaliseringseksperte trives med samarbeid, men elsker også å dykke ned i komplekse oppgaver på egenhånd.
  • Med iboende lederegenskaper tar Digitaliseringseksperten eierskap til både egne, kundenes og bedriftens resultater.

Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes hos oss, eller på om Saga Ringerike er riktig arbeidsplass for deg? Send oss en åpen søknad med CV og fortell litt om deg selv. Vi ser fram til å høre fra deg!

Saga Ringerike – vi satser på utvikling og kompetanseheving

Saga Ringerike er et konsern som samler seks bedrifter innen økonomi, lønn, IT-system og HR. Vi er Visma-partner, og leverer alt fra systemoppsett og konsulentoppdrag, til komplette regnskaps- og lønnsleveranser. Hos oss er det stort fokus på tverrfaglig samarbeid. Vi er en «one-stop-shop» for flere av våre kunder, og legger mye stolthet i våre sømløse leveranser og tjenester.

Vi vet at fornøyde ansatte presterer best. Derfor tilrettelegger vi for et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med stort fokus på utviklingsmuligheter og kunnskapsdeling.

Send åpen søknad