Bli kjent med den autoriserte

Den autoriserte i Saga Regnskap har en naturlig autoritet og er svært faglig dyktig. Med en åpen og fremoverlent innstilling er hen ledende innen utvikling av regnskapstjenester i bedriften. I arbeidshverdagen får Den autoriserte dyrket sin interesse for faget, samtidig som hen kan peke ut retningen for egne utviklingsmuligheter. Den autoriserte får energi av å omgi seg med engasjerte mennesker – hen som er proaktiv, stiller spørsmål og alltid strekker deg litt lenger.

Personlige egenskaper:

  • Den autoriserte har en trygg og tydelig kommunikasjonsform som gjør at folk raskt får tillit til hen
  • Den autoriserte motiveres av utviklingsmuligheter 
  • Den autoriserte bidrar aktivt til å utvikle selskapets rutiner og kvalitetsarbeid 

Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes hos oss, eller på om Saga Ringerike er riktig arbeidsplass for deg? Send oss en åpen søknad med CV og fortell litt om deg selv. Vi ser fram til å høre fra deg!

Saga Ringerike – vi satser på utvikling og kompetanseheving

Saga Ringerike er et konsern som samler seks bedrifter innen økonomi, lønn, IT-system og HR. Vi er Visma-partner, og leverer alt fra systemoppsett og konsulentoppdrag, til komplette regnskaps- og lønnsleveranser. Hos oss er det stort fokus på tverrfaglig samarbeid. Vi er en «one-stop-shop» for flere av våre kunder, og legger mye stolthet i våre sømløse leveranser og tjenester.

Vi vet at fornøyde ansatte presterer best. Derfor tilrettelegger vi for et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med stort fokus på utviklingsmuligheter og kunnskapsdeling.

Send åpen søknad