Xledger

Vi kan Xledger

Det går fort å komme i gang med Xledger, selv for komplekse virksomheter med kontorer i flere land. Du får tilgang til nyeste data kontinuerlig og kan ta beslutninger basert på rapporter og analyser i sanntid. Xledger er et alt-i-ett system. Det betyr at alle deler av systemet er integrert med hverandre og du trenger kun å oppdatere data ett sted. Xledger er fleksibelt og du velger selv hvilke funksjoner i systemet du vil ta i bruk. Systemet er designet med fokus på automatisering, innsikt og skalerbarhet.

Ta kontakt

Vegar Koi Gandrud

Vegar Koi Gandrud

Regnskapsrådgiver / Systemansvarlig Xledger

Saga Regnskap Hønefoss

Tlf: 92073281

E-post:vegar@sagaservices.no

HVA DU KAN FORVENTE AV ET MODERNE ERP-SYSTEM

Ekte skytjeneste

Det finnes mange løsninger i markedet som ikke er 100 % skybasert selv om de markedsføres som det. I en ekte skyløsning tilbys hele tjenesten via internett som Software as a Service (SaaS).

Innsikt

Innsikt i egen virksomhet er kritisk for å lykkes. Rapportering og analyse kan være komplisert og  tidkrevende hvis alt skal utføres manuelt og i flere systemer. Moderne ERP-systemer er designet for å gi deg oppdatert innsikt og oversikt over den økonomiske situasjonen – til enhver tid.

Automatisering

I et moderne ERP-system er prosesser og oppgaver automatisert. Automatisering fungerer som en usynlig hånd som tar over de tidligere manuelle oppgavene.

Skalerbarhet

Selskaper i vekst opplever ofte utfordringer når ERP-systemet ikke lenger dekker bedriftens  behov. Med et moderne ERP-system kan selskapet vokse uten begrensninger. Nye forretningsenheter og funksjonalitet kan legges til uten ekstra tilpassing av systemet.

Hvorfor Xledger?

  • Sømløst og brukervennlig system som dekker alle behov
  • Budsjett og prognose håndteres effektivt i Xledger. Budsjettering med flervaluta. Effektiv konsolidering. Ressursplanlegging og prosjektbudsjettering.
  • Ha kontroll på innkjøp med Xledger, spar tid og penger i alle ledd, fra innkjøpsordre til varemottak og bokføring av faktura.
  • Integrasjoner med Xledger er tilgjengelig for en rekke fagsystemer. Eksempelvis kunde- og leverandørdata, kunde- og leverandørtransaksjoner, hovedbokstransaksjoner, kassedata, ansattdata, produkter og bankinformasjon. Her ser du et utvalg av ferdige integrasjoner i Xledger.
  • Xledger effektiviserer rutinene dine for håndtering av medlemmer, abonnement, gaver og fast givertjeneste. 

Les mer om Xledger her

Våre regnskapskontorer er en del av

Saga KL

Kontakter du et kontor i kjedekonseptet Saga KL vil du som kunde oppleve erfaring og kompetanse delt gjennom ett nettverk av over tretti kontorer over landet. Felles for kontorene er kvalitet, kundefokus, kompetanse og kommunikasjon

Hos saga ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger

HR

Saga HR er din stødige partner innen HR. Vi bidrar med råd og utfører praktiske oppgaver, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver. Vi holder også kurs tilpasset deg!

HR