Visma.net ERP

Hvor skal du være om tre år, fem år, ti år? 

Det hjelper ikke å levere gode produkter og tjenester, om ikke systemene dine er rigget for økonomisk vekst. Med Visma.net får du et skybasert forretningssystem som dekker dine behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, prosjekt, analyse samt lønn og HR.Visma.net ERP snakker med de andre systemene du har også. Du plukker helt enkelt det du trenger. Vårt system med dine tilpasninger gjør at vi sammen kan løfte bedriften din opp i skyen og inn i fremtiden.

Ta kontakt

Roar Hop

Roar Hop

Regnskapsrådgiver / Systemansvarlig Visma

Saga Regnskap Hønefoss

Tlf: 90097831

E-post:Roar.Hop@sagaservices.no

Hvorfor bør du benytte Visma.Net erp?

 • Økonomisk styring

  Alltid oversikt over det viktigste. Ha kontroll på bunnlinje og topplinje og styr økonomien bedre med sanntidsoversikt over nøkkeltall..

 • Effektiv flyt av penger

  Bruk mindre tid på å flytte penger med et effektivt system for fakturering, betaling og lønn. Bruk mer tid på å tjene dem.

 • Lønn på en, to, tre

  Få lønnsslippen direkte i app for alle ansatte. Automatisert lønnskjøring på noen få klikk.

 • Få raske svar

  PowerOffice effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og din regnskapsfører. Send meldinger direkte i PowerOffice, med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Våre regnskapskontorer er en del av

Saga KL

Kontakter du et kontor i kjedekonseptet Saga KL vil du som kunde oppleve erfaring og kompetanse delt gjennom ett nettverk av over tretti kontorer over landet. Felles for kontorene er kvalitet, kundefokus, kompetanse og kommunikasjon

Hos saga ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger