PowerOffice Go

Vi er selvfølgelig en Poweroffice go premium partner

Som PowerOffice Premium Partner har Saga Ringerike ekspertise innenfor alle deler av PowerOffice GO. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi både kan systemet, men også forstår dine behov.

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

Ta kontakt

Elizabeth Tegneby

Elizabeth Tegneby

Autorisert regnskapsfører / Systemansvarlig PowerOffice GO

Saga Regnskap Hønefoss

Tlf: 41262071

E-post:elizabeth@sagaservices.no

Hvorfor PowerOffice GO?

Alltid tilgjengelig

PowerOffice appen gjør utfylling av reiseregninger og timeføring lett. Her kan du også godkjenne faktura og betalinger og om du har en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.

Full oversikt og kontroll

Med PowerOffice Go får du full oversikt over hele bedriftens økonomi på ett og samme sted. Tilpass dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser den informasjonen du er opptatt av.

Hvorfor bør du benytte PowerOffice GO?

 • Økonomisk styring

  Alltid oversikt over det viktigste. Ha kontroll på bunnlinje og topplinje og styr økonomien bedre med sanntidsoversikt over nøkkeltall..

 • Effektiv flyt av penger

  Bruk mindre tid på å flytte penger med et effektivt system for fakturering, betaling og lønn. Bruk mer tid på å tjene dem.

 • Lønn på en, to, tre

  Få lønnsslippen direkte i app for alle ansatte. Automatisert lønnskjøring på noen få klikk.

 • Få raske svar

  PowerOffice effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og din regnskapsfører. Send meldinger direkte i PowerOffice, med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Les mer om fremtidens regnskap her

Våre regnskapskontorer er en del av

Saga KL

Kontakter du et kontor i kjedekonseptet Saga KL vil du som kunde oppleve erfaring og kompetanse delt gjennom ett nettverk av over tretti kontorer over landet. Felles for kontorene er kvalitet, kundefokus, kompetanse og kommunikasjon

Hos saga ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger

HR

Saga HR er din stødige partner innen HR. Vi bidrar med råd og utfører praktiske oppgaver, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver. Vi holder også kurs tilpasset deg!

HR