PowerOffice Go

Som PowerOffice Premium Partner har Saga Ringerike ekspertise innenfor alle deler av PowerOffice GO. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi både kan systemet, men også forstår dine behov.

PowerOffice Go

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

Les mer om fremtidens regnskap her

Alltid tilgjengelig

PowerOffice appen gjør utfylling av reiseregninger og timeføring lett. Her kan du også godkjenne faktura og betalinger og om du har en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.

Full oversikt og kontroll

Med PowerOffice Go får du full oversikt over hele bedriftens økonomi på ett og samme sted. Tilpass dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser den informasjonen du er opptatt av.

Enkel integrasjon

Spar tid med en økonomiplattform optimalisert for ditt behov. Knytt sammen det du trenger for å få jobben gjort.

Hvorfor bør du benytte PowerOffice GO?

 • Økonomisk styring

  Alltid oversikt over det viktigste. Ha kontroll på bunnlinje og topplinje og styr økonomien bedre med sanntidsoversikt over nøkkeltall..

 • Effektiv flyt av penger

  Bruk mindre tid på å flytte penger med et effektivt system for fakturering, betaling og lønn. Bruk mer tid på å tjene dem.

 • Lønn på en, to, tre

  Få lønnsslippen direkte i app for alle ansatte. Automatisert lønnskjøring på noen få klikk.

 • Få raske svar

  PowerOffice effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og din regnskapsfører. Send meldinger direkte i PowerOffice, med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Kontakt oss

Elizabeth Tegneby

Autorisert regnskapsfører

Rita Sørbråten

Autorisert regnskapsfører