IT og systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Rådgivning og tjenester sammen med riktig programvare gir din bedrift stor verdi. Det er viktig å velge et forretningssystem som er tilpasset din bransje, din bedrift og dine behov. I tillegg trenger du kanskje hjelp til kartlegging av prosesser, systemoptimalisering og rådgivning slik at du kan gjøre din løsning til ditt konkurransefortrinn? Les mer om systemene vi tilbyr kompetanse på.

Visma.net ERP

Med Visma.net får du et skybasert forretningssystem som dekker dine behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, prosjekt, analyse samt lønn og HR.

PowerOffice Go

Som PowerOffice Premium Partner har Saga Ringerike ekspertise innenfor alle deler av PowerOffice GO. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi både kan systemet, men også forstår dine behov.

Cordel

Utviklet og skreddersydd for entreprenørrettet virksomhet, håndverk og faghandel.

Visma.net Payroll support

Fag- og systemsupport for våre Huldt & Lillevik og Visma.net Payroll kunder.

Tudu

Internkontroll, HMS og HR gjort enkelt. Alle krav til oppfølging i ett og samme brukervennlig system.

Xledger

Xledger ERP har alt i ett system og er 100% skybasert. Systemet er spesielt godt egnet for større virksomheter og konsern, der hvor innsyn og kontroll på tvers av avdelinger og selskap er viktig. Systemet kan levere for virksomheter med aktivitet i flere land.

Fordeler for din bedrift og dine kunder

  • Effektiviser tidsbruken

    Dagens ERP-systemer vil kunne digitalisere, effektivisere og strømlinjeforme en rekke prosesser for deg som kunde. Du får frigjort tid som kan brukes til innteksskapende arbeid, samtidig som din oversikt blir bedre.

  • Samhandling

    Ønsker du som kunde å ta del i noen av prosessene rundt regnskapet, slik som fakturering eller godkjenne betalinger? Våre skybaserte økonomisystmer har funksjonalitet som legger til rette for dette, slik du har kontroll på de prosesser du ønsker.

  • Innsikt

    Få rask tilgang til oppdatert informasjon om ditt regnskap, kundefordringer, leverandørgjeld og likviditet. Med et digitalisert regnskap vil du sammen med oss kunne følge dette i tilnærmet sanntid.

Kontakt oss

Roar Hop

Systemkonsulent / Regnskapsfører