Medlemsfordeler

Våre medlemmer har rabatt på tjenester i de firmaene som er listet opp på denne siden.

#

Bambach

15 % rabatt på Bambach sadelstol. Nesten 30 % av tannleger som slutter før pensjonsalder gjør det på grunn av ryggsmerter. Ved bruk av Bambach sadelstol inntar bekkenet en nøytral posisjon som igjen gjør at ryggens naturlige s-kurve opprettholdes, også når du lener deg fremover under arbeid. Ta kontakt med Bardum AS for å finne sadelstolen som passer best for deg eller din kollega.

#

MT Klima

10 % rabatt på ventilasjonsanlegg, materiell og arbeidstimer. Kontaktperson: Trond Karlengen

#

Støyten trafikkskolesenter

10 % rabatt på trafikkurset "HMS på veien" - et kurs som bevisstgjør de ansatte som kjører firmabil i hvordan de oppfattes i trafikken. Det er fokus på å fremstå positiv og styrke bedriftens omdømme. Kurset gir også opplæring i å redusere risiko for ulykker, samt å redusere kostnader.

#

Ergo Optikk

Leverandør av prismeglass og innfatninger til tannleger. Dette er en unik løsning som gir god arbeidsstilling og unngår belastningsskader. Våre medlemmer får 5 % rabatt på glass, innfatning, konsulenttjenester og øvrig materiell. Kontaktperson: Ulrika Starkenberg

#

Matteleverandøren

25 % på alle typer matter. Leverer over hele landet. Kontaktperson: Per Ivar Sjørli

#

Health Workers AS

Health Workers AS er det naturlige valget for helsearbeidere som ønsker smart, praktisk og komfortabelt arbeidsverktøy. De gir våre medlemmer hele 20 % rabatt på varer og tjenester!! Gå til www.helatworkers.no Logg inn eller opprett ny konto. Konto må registreres som firmakunde med org. nummer. Gå til Kundesenter- Min Side- Skriv koden i feltet Rabattkode-Koden er saga20

#

Interoptik

20 % på alle typer briller. Kontakt Saga BHT på e-post for rekvisisjon.

#

Kathrines hudklinikk

15 % rabatt på aromaterapi, massasje- og ansiktsbehandlinger. Kathrines hudklinikk tilbyr behandlinger innenfor disse områdene: Hudpleie, massasje, pedikyr, negledesign/shellac, spraytan, voksing, farging av vipper og bryn, kroppsbehandlinger, lymfedrenasje og muskelstimulator.

Storgata 1, 3510 Hønefoss

#

Ecit Economics &IT

Storkunderabatt på alt innen kontorrekvisita, hygiene, dispensere, renhold, kopipapir, husholdningsartikler, kantineutstyr, kaffe/te og mye mer. Datautstyr, presentasjonsutstyr, kontormøbler, ergonomiutstyr. Vi får også rabatt på Xerox kopimaskiner og serviceavtaler: Ved kjøp/leasing/leie av kopi, print og scan vil du som medlem av Saga BHT få storkundefordeler. Tlf: 92 200 200

#

Regnbuen helsesenter

Våre medlemmer betaler kr 419, pr mnd.- for trening med instruktør på Regnbuen helsesenter. (Full pris kr 549,-) Egentrening: 299,- pr. måned.

Vestre kjennervei 2b 3420 Lierskogen

#

Actic- landsdekkende kjede

15 % rabatt på medlemsskap på 36 trenings- og badesentre over hele landet, fra Alta til Kristiansand. Kontakt resepsjonen på telefonnummeret under for påmelding, og opplys om at du er medlem av Saga BHT.

Helgelandsmoen Næringspark, Furuhallveien 17A, 3512 Hønefoss

#

Helsehuset Røntgen AS

Våre medlemmer får rask tilgang på Billeddiagnostiske undersøkelser på Helsehuset Røntgen i Kongsberg. Det gjelder MR, CT, Røntgen, Ultralyd. Ta kontakt for priser og timebestilling.

Sandværveien 228, Kongsberg

#

Fotterapeut Anita Svendsbakken

Våre medlemmer får 10 % rabatt på fotbehandling. Anita er utdannet og godkjent fotterapeut. Hun har også spesialutdanning innen diabetesbehandling. Ring Hele Foten ved Anita og bestill time, opplys om at du er medlem av Saga BHT. Merk at Anita ikke har betalingsterminal, men tar Vipps.

#

Ringeriksbadet

10 % rabatt på klippekort. Disse kjøpes på Ringeriksbadet, oppgi medlemsbedrift i resepsjonen.

Helgelandsmoen Næringspark, Furuhallveien 17A, 3512 Hønefoss

#

Desineur Hygienics

Desinfeksjonsmidler og smittevernsprodukter fra en av Norges største leverandører. Våre medlemmer får en rabattkode som gir 15 % rabatt på produkter ved bestilling i nettbutikk. Bruk Saga2021

#

Stadion Treningssenter

Favørpris: kr. 529,-/mnd + innmelding kr. 299,- Stadion treningssenter er en del av Toten treningssenter. Vi får gode priser for våre medlemmer på Fagernes , Gjøvik, Gran, Jevnaker, Lena og Raufoss.

Ringeriksgata 35 (Nye Hønefoss Arena), 3510 Hønefoss

#

Aktiv Helse

10 % rabatt hos følgende behandlere: Fysioterapeut, Kiropraktor, Naprapat, Psykolog, Akupunktør, Massør, Ernæringsrådgiver, Hud- og kroppsterapeut, Fotterapeut

Ringeriksgata 35, 3510 Hønefoss