Bedriftshelsetjeneste

vi gjør HMS enkelt for deg

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr solid kompetanse innenfor alle områder som omfattes av de nye forskriftene om bedriftshelsetjenester.

Våre tjenester Kontakt ossHMS Interaktiv

Kurs

Kurs

Saga BHT tilbyr både generelle kurs og bedriftsinterne kurs spesielt tilrettelagt for din bransje og bedrift.

Les mer

Bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelsetjeneste

Saga BHT tilbyr tjenestene som passer deg og din bedrift. Vårt mål er å gjøre HMS praktisk, enkelt og verdiskapende.

Les mer

Ekspert bistand

Ekspert bistand

Har du ansatte med hyppig korttidsfravær, jevnlige sykemeldinger, komplekse fraværsårsaker eller ansatte som har utfordringer med å mestre jobben sin? 

Les mer

Organisasjonsutvikling

Organisasjonsutvikling

Vi tilbyr flere tjenester innen veiledning, coaching og utvikling av team og ledere

Les mer

Saga HMS interaktiv

Vi tilbyr Saga HMS interaktiv - et bransjetilpasset system som hjelper deg med å gjøre HMS enkelt og effektivt

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Er du usikker på den nye personvernloven, og hva du må gjøre? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Saga HMS Interaktiv

Viktig informasjon til arbeidsgivere med ansatte som jobber med diisocyanater Endringer i regelverket med hensyn til tilknytning og bruk av bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelsetjeneste • Publisert 21. september 2023

Vi ser viktigheten av å presisere konsekvensene for våre kunder hvis dere arbeider med diisocyanater og ikke har opplæring

Les mer

HR • Bedriftshelsetjeneste • Publisert 05. januar 2023

Arbeidstilsynet har sendt ut et brev der de gjør oppmerksom på regelverket med hensyn til tilknytning og bruk av bedriftshelsetjeneste.   

Les mer

Referanser

Ole Gunnar Borlaug

For oss er det viktig å ha en bedriftshelsetjeneste som stiller opp når vi trenger det, og som har bred og solid kompetanse. Med Saga bedriftshelsetjeneste har vi fått akkurat det. De er der når vi trenger hjelp, og deres assistanse er håndfast og tilrettelagt vår hverdag.

Ole Gunnar Borlaug , Klækken Hotell

Mariann Sørensen

Vi har arrangert førstehjelpskurs for vårt personale på Odontias klinikker i samarbeid med Saga bedrifthelsetjeneste, som en del av vårt interne etterutdanningssystem. Kursholderne har vært dyktige og innholdet relevant med både teori og praktisk øving. Vi opplever samarbeidet med Saga som smidig og profesjonelt.

Mariann Sørensen , Odontia

Magne Enger

Menova er meget fornøyd kunde av Saga bedriftshelsetjeneste. De møter i vårt AMU og representasjonen sikrer riktig fokus, og er en verdifull ressurs i diskusjoner og beslutninger. Det er en god investering av tid og penger å ha et tett og nært forhold til en HMS-partner.

Magne Enger , Menova AS

Heidi Strand

Saga bedriftshelsetjeneste er raske til å respondere, og stiller opp når vi trenger dem og deres allsidige kompetanse.

Heidi Strand , Andritz Hydro AS

Vi samarbeider blant annet med

ønsker du å jobbe med oss?

Er du initiativtakende, dyktig og opptatt av utvikling? Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som kan tilføre kunnskap og erfaring til vårt fellesskap. Kanskje Saga Ringerike er stedet for deg?

I Saga Ringerike engasjerer vi oss i våre kunder og hvordan vi kan gjøre hverdagen enklere for dem. Hos oss får du en unik arbeidsplass i et stort fellesskap hvor du kan ta små og store skritt innenfor våre vegger, slik at du kan utvikle deg selv og måten vi jobber på. Vi setter pris på mennesker som stiller spørsmålstegn ved hvordan vi gjør ting, og som kommer med gode innspill på hvordan vi kan bli bedre.

Bli kjent med mulighetene