Bedriftshelsetjeneste

vi gjør HMS enkelt for deg

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr solid kompetanse innenfor alle områder som omfattes av de nye forskriftene om bedriftshelsetjenester.

Våre tjenester Kontakt ossHMS Interaktiv

Bedriftshelsetjeneste

Bedriftshelsetjeneste

Saga BHT tilbyr tjenestene som passer deg og din bedrift. Vårt mål er å gjøre HMS enkelt og rimelig.

Les mer

Kurs

Kurs

Saga BHT tilbyr både generelle kurs og bedriftsinterne kurs spesielt tilrettelagt for din bransje og bedrift.

Les mer

Ekspert bistand

Ekspert bistand

Har du ansatte med hyppig korttidsfravær, jevnlige sykemeldinger, komplekse fraværsårsaker eller ansatte som har utfordringer med å mestre jobben sin? 

Les mer

Organisasjonsutvikling

Organisasjonsutvikling

Vi tilbyr flere tjenester innen veiledning, coaching og utvikling av team og ledere

Les mer

Saga HMS interaktiv

Vi tilbyr Saga HMS interaktiv - et bransjetilpasset system som hjelper deg med å gjøre HMS enkelt og effektivt

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Er du usikker på den nye personvernloven, og hva du må gjøre? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Saga HMS Interaktiv

Endringer i regelverket med hensyn til tilknytning og bruk av bedriftshelsetjeneste

HR • Bedriftshelsetjeneste • Publisert 05. januar 2023

Arbeidstilsynet har sendt ut et brev der de gjør oppmerksom på regelverket med hensyn til tilknytning og bruk av bedriftshelsetjeneste.   

Les mer

Referanser

Ole Gunnar Borlaug

For oss er det viktig å ha en bedriftshelsetjeneste som stiller opp når vi trenger det, og som har bred og solid kompetanse. Med Saga bedriftshelsetjeneste har vi fått akkurat det. De er der når vi trenger hjelp, og deres assistanse er håndfast og tilrettelagt vår hverdag.

Ole Gunnar Borlaug , Klækken Hotell

Mariann Sørensen

Vi har arrangert førstehjelpskurs for vårt personale på Odontias klinikker i samarbeid med Saga bedrifthelsetjeneste, som en del av vårt interne etterutdanningssystem. Kursholderne har vært dyktige og innholdet relevant med både teori og praktisk øving. Vi opplever samarbeidet med Saga som smidig og profesjonelt.

Mariann Sørensen , Odontia

Magne Enger

Menova er meget fornøyd kunde av Saga bedriftshelsetjeneste. De møter i vårt AMU og representasjonen sikrer riktig fokus, og er en verdifull ressurs i diskusjoner og beslutninger. Det er en god investering av tid og penger å ha et tett og nært forhold til en HMS-partner.

Magne Enger , Menova AS

Heidi Strand

Saga bedriftshelsetjeneste er raske til å respondere, og stiller opp når vi trenger dem og deres allsidige kompetanse.

Heidi Strand , Andritz Hydro AS

Vi samarbeider blant annet med

ønsker du å jobbe med oss?

Er du initiativtakende, dyktig og opptatt av utvikling? Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som kan tilføre kunnskap og erfaring til vårt fellesskap. Kanskje Saga Ringerike er stedet for deg?

I Saga Ringerike engasjerer vi oss i våre kunder og hvordan vi kan gjøre hverdagen enklere for dem. Hos oss får du en unik arbeidsplass i et stort fellesskap hvor du kan ta små og store skritt innenfor våre vegger, slik at du kan utvikle deg selv og måten vi jobber på. Vi setter pris på mennesker som stiller spørsmålstegn ved hvordan vi gjør ting, og som kommer med gode innspill på hvordan vi kan bli bedre.

Bli kjent med mulighetene

SAGA BHT AS er en

Hos Saga Ringerike tilbyr vi flere tjenester

Regnskapsføring

Vår regnskapsavdeling består av selskapene Saga Regnskap og Saga Entreprenør Regnskap, som er medlemmer av den landsdekkende kjeden Saga KL. Kontorene har spisskompetanse på tannlegebransjen, entreprenør -og håndtverkerbransjen.

Regnskapsføring

Bedriftsrådgivning

Saga Consult tilbyr bedriftsrådgivning som begynner der rådgivningen fra regnskapsfører slutter. Med oss som sparringspartner hjelper vi deg å gjøre lønnsomme valg for din bedrift.

Bedriftsrådgivning

Bedriftshelsetjeneste

Synes du HMS er omfattende og komplisert? Vi tilbyr et digitalt HMS system som gir deg og din bedrift full kontroll over bedriftens lovpålagte HMS-arbeid. Med Saga HMS interaktiv blir HMS-arbeidet enkelt og effektivt!

Bedriftshelsetjeneste

Systemløsninger

Saga Ringerike jobber med systemløsninger fra Visma Software, Xledger, Poweroffice og Cordel.

Systemløsninger

HR

Saga HR er din stødige partner innen HR. Vi bidrar med råd og utfører praktiske oppgaver, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver. Vi holder også kurs tilpasset deg!

HR