SAGA Ringerike blir en del av Azets

Azets kjøper regnskapsbyråene Saga Regnskap Hønefoss, Saga Entreprenør Regnskap, Sørum Økonomi, Duit, Saga Consult og Saga Regnskap Tønsberg.

Avtalen omfatter alle tjenester, ansatte og kunder knyttet til kontorene i Hønefoss, Tønsberg og på Sørum (Saga Regnskap Hønefoss AS, Saga Entreprenør Regnskap AS, Duit AS, Saga Consult AS, Saga Regnskap Tønsberg AS, Sørum Økonomi AS).

Årlig omsetning for den oppkjøpte virksomheten er ca. 100 millioner NOK i 2023. Som en del av oppkjøpet vil 90 ansatte ved de lokale kontorene bli en del av Azets.

Vi er veldig fornøyd med sammenslåingen av selskapene med Azets, da vi deler de samme kjerneverdiene. Saga har etablert seg sterkt i markedene de opererer i og har en betydelig tilstedeværelse innen rådgivning og regnskap i sine spesifikke geografiske områder. Deres ekspertise og spesialisering innen sitt felt er imponerende, og de deler Azets' ambisjoner om vekst og å tilfredsstille kundenes høye krav til tjenestekvalitet, sier administrerende direktør Runar Leite i Azets.

Knut Haugerud, styreleder i alle de kjøpte selskapene, og Magnus Haugerud, daglig leder i Saga Regnskap Hønefoss AS forsterker dette målbilde:

Teamet vårt er svært glade over å bli en del av Azets. Dette er en strålende mulighet til å styrke tjenestetilbudet vårt til små og mellomstore bedrifter, og også en mulighet for teamet vårt til å bli en del av et større system som skaper enda mer verdi for kundene våre. Vi vil fortsette å bygge på egne prestasjoner, levere det samme høye servicenivået og være en del av en voksende gruppe som tilbyr nye og spennende muligheter for våre kunder og våre folk. For oss var det klart fra starten at Azets’ kultur og verdier stemmer godt overens med våre egne, og vi er sikre på at dette passer perfekt for vår fremtidige vekst.

Fredrik S. Gulbrandsen, direktør SME i Azets Norge, la til:

Vi ønsker våre nye kollegaer hjertelig velkommen til Azets. Selskapene består av 90 svært dyktige fagfolk som deler vår lidenskap for utmerket kundeservice og kundeleveranser av høy kvalitet. Vi ser veldig frem til å se hva vi kan utrette sammen i fremtiden.

Den tiltenkte sluttdatoen for aktivaavtalen er 31.05.2023.

Mediekontakter

Magnus Haugerud, daglig leder Saga Regnskap Hønefoss AS, magnus@sagaservices.no, +47 93454763

Runar Leite, administrerende direktør Azets Norge, runar.leite@azets.com, +47 47202047

Sara Aadnesen, nordisk PR- og kommunikasjonssjef, sara.aadnesen@azets.com,
+47 90600759

Shaun Staff, konsernsjef for ekstern kommunikasjon, shaun.staff@azets.co.uk,
+44 (0)7515 789 306